Skyrgrød med havregryn, chiafrø og hindbær - Opskrifter - Arla

Skyrgrød med havregryn, chiafrø og hindbær

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Tænk fremad - og gør morgenmaden klar om aftenen. Så har du lige 10 min. ekstra om morgenen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk ahornsirup
  • ¼ tsk stødt kanel
  • 75 g hindbær

Pynt

  • chiafrø

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland havregryn, skyr, mælk og chiafrø sammen i en skål og stil det tildækket i køleskabet indtil næste dag.

Rør sirup og kanel i skyrgrøden og smag til. Fordel grøden i 2 skåle toppet med hindbær og pyntet med chiafrø.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: