Skyrgrød med spelt, mango og kokos - Opskrifter - Arla

Skyrgrød med spelt, mango og kokos

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Start morgenmaden om aftenen - så er du et skridt foran når du vågner. Frisk grød med mango og kokos.

Ingredienser

Antal portioner

  • 60 g speltflager (ca. 1 dl)
  • 2½ dl Cheasy® Skyr-yoghurt med kokos 0,2%
  • ½ dl Cheasy® Skyr-yoghurt med kokos 0,2%

Topping

  • 100 g mangofrugt i tern
  • 10 g kokosflager
  • stødt kanel

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland spelt og yoghurt sammen. Stil det tildækket i køleskabet indtil næste morgen.

Rør speltblandingen sammen med resten af yoghurten. Server med mango og kokosflager. Drys med kanel.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 14 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: