Skyrgrød med spelt, mango og kokos

1 time 5 min
Skyrgrød med spelt, mango og kokos

Start morgenmaden om aftenen - så er du et skridt foran når du vågner. Frisk grød med mango og kokos.

Ingredienser

60 g Speltflager (ca. 1 dl)
2½ dl Skyr-yoghurt med kokos
½ dl Skyr-yoghurt med kokos

Topping

100 g Mangofrugt i tern
10 g Kokosflager
Stødt kanel

Sådan gør du

  • Bland spelt og yoghurt sammen. Stil det tildækket i køleskabet indtil næste morgen.
  • Rør speltblandingen sammen med resten af yoghurten. Server med mango og kokosflager. Drys med kanel.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1814 kJ / 434 kcal

Næringsindhold pr. 100g

386 kJ / 92 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,2 g
Protein: 26,3 % 6 g
Kulhydrat: 59,2 % 13,4 g
Fedt: 14,5 % 1,5 g
Relateret video Hvordan skærer man mango?

https://www.arla.dk/opskrifter/skyrgrod-med-spelt-mango-og-kokos/