Slush ice

1 time 5 min
Fryseegnet
Slush ice

En dejlig kold og læskende drik, der er fuld af frugt og smag.

Ingredienser

350 g Vandmelon uden skal og kerner
125 g Rensede jordbær
1 dl Kærnemælk
2 spsk Lys agavesirup

Sådan gør du

  • Del vandmelonen i mindre stykker og kom dem i en blender sammen med jordbær, kærnemælk og sirup. Blend ved hurtigste hastighed i ca. 20 sek. Smag til – blandingen skal være ret sød, da en del af sødmen forsvinder ved frysningen. Hæld blandingen i en metalform og stil den tildækket i fryseren i 1½-2 timer.
  • Fordel den grødede slush ice i 4 kolde glas og server straks med teskeer og sugerør.

Tip

  • Du kan fryse slush icen helt. Stil formen på køkkenbordet i ca. 5 min. Kom isen i en skål og hak den i småstykker, fx med en grydeske. Fordel i glas og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1356 kJ / 324 kcal

Næringsindhold pr. 100g

220 kJ / 53 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,7 g
Protein: 7,8 % 1 g
Kulhydrat: 90 % 11,7 g
Fedt: 2,2 % 0,1 g
Relateret video Slush ice

Ser her, hvordan du kan bruge danske jordbær i en dejlig kold og læskende drik, der er fuld af frugt og smag.

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/slush-ice/