Ca. 15 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan også brænde marengsen ca. 2 min. under grill øverst i ovnen med ovnlågen åben. Hold øje med tærtene - marengsen skal kun lige tage farve og det går lige pludselig hurtigt. Du kan lave en stor citrontærte - så er bagetiden ca. 20 min.
12448 kJ / 2975 kcal
1556 kJ / 372 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 5,2 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 40,2 % | 36,8 g |
Fedt: | 54,6 % | 23 g |
175 g
Hvedemel (ca. 3 dl)
|
|
---|---|
3 spsk
Flormelis
|
|
100 g
Smør
|
|
1½ spsk
Vand
|
100 g
Smør
|
|
---|---|
1½ spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ dl
Friskpresset citronsaft
|
|
4
Æggeblommer (ca. 4 spsk)
|
|
2
Æggehvider (ca. 4 spsk)
|
|
85 g
Sukker (ca. 1 dl)
|
2
Æggehvider (ca. 4 spsk)
|
|
---|---|
4 spsk
Sukker
|
|
½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
Spiselige blomster
|
---|