Små farsbrød med melonsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(30 vurderinger)

45 min

Små delikate farsbrød med smag af basilikum - hertil en lækker melonsalsa.

Ingredienser

Antal portioner

Små farsbrød

  • 1 kg skrubbede kartofler i både
  • 2 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt

Melonsalsa

  • 300 g honningmelon i små tern
  • 200 g blommetomater i små tern
  • 1 moden avocado i små tern
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 3 spsk grofthakkede friske basilikumblade
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Farsbrød

Bland alle ingredienserne til farsen og form den (evt. med fugtige hænder) til 4 små farsbrød. Læg farsbrødene i den ene side af en plade med bagepapir.

Vend kartoffelbådene i olie og fordel dem på resten af bagepladen. Bag farsbrød og kartofler midt i ovnen. Drys kartoflerne med salt ved serveringen.

Melonsalsa

Vend imens forsigtigt alle ingredienserne til salsaen sammen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og smag til.

Tip

Man kan lade være med at fjerne de hvide vægge i chilifrugten - det er der meget af styrken sidder. Man kan "skrue op og ned" for styrken afhængig af hvor meget af de hvide vægge man tager med.

Stegetid

Ca. 35 min. ved 200°.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,7 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: