Små farsbrød med melonsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(38 vurderinger)

45 min

Små delikate farsbrød med smag af basilikum - hertil en lækker melonsalsa.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Små farsbrød

  • 1 kg skrubbede kartofler i både
  • 2 tsk rapsolie
  • ½ tsk groft salt

Melonsalsa

  • 300 g honningmelon i små tern
  • 200 g blommetomater i små tern
  • 1 moden avocado i små tern (ca. 100 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • 3 spsk grofthakkede friske basilikumblade
  • ½ tsk groft salt

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Farsbrød

Bland alle ingredienserne til farsen og form den (evt. med fugtige hænder) til 4 små farsbrød. Læg farsbrødene i den ene side af en plade med bagepapir.

Vend kartoffelbådene i olie og fordel dem på resten af bagepladen. Bag farsbrød og kartofler midt i ovnen. Drys kartoflerne med salt ved serveringen.

Melonsalsa

Vend imens forsigtigt alle ingredienserne til salsaen sammen. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og smag til.

Stegetid

Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Man kan lade være med at fjerne de hvide vægge i chilifrugten - det er der meget af styrken sidder. Man kan "skrue op og ned" for styrken afhængig af hvor meget af de hvide vægge man tager med.

Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8050 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,8 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 28 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag