Små farsbrød på bål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

Det er superhyggeligt at lave mad over bål. Her er et godt supplement eller alternativ til snobrødene.

Ingredienser

Antal portioner

Fars

  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 1 tsk groft salt
  • 3 spsk fintrevet zittauerløg
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • 1 æg
  • 1½ dl mælk
  • 5 spsk rasp
  • 150 g bacon i tynde skiver

Tilbehør bålkartofler - se link

  • agurk skåret i stykker
  • tomat

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Fars

Rør det hakkede kød med salt i ca. 1 min. Kom løg, hvidløg og æg i. Rør mælken i lidt efter lidt og derefter raspen. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Del farsen i 6 portioner og klem hver portion fast om en pind, så farsen har form som en tyk "pølse".

Sno baconskiverne omkring (sørg for det sidder godt fast). Steg farsbrødene over bålets gløder ca. 10 min., til farsen er gennemstegt og baconen gylden. Drej pindene langsomt under stegningen.

Tips

De små farsbrød kan tilberedes i ovn. Læg dem (uden pinde) på en rist i bradepanden. Grill farsbrødene øverst i ovnen, ca. 3 min. på 4 sider (ca. 12 min. i alt).

Husk at klargøre 6 lange pinde til snobrød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,7 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: