Små fiskefrikadeller
1 timer
Nøglehulsmærket opskrift

Små fiskefrikadeller

Fiskefrikadeller i ministørrelse - altid et hit blandt de mindste fx i madpakken.
Nøglehulsmærket opskrift
Fryseegnet
1 timer
Nøglehulsmærket opskrift
Bedømmelse (2 vurderinger)

Min bedømmelse:

Små fiskefrikadeller

Nøglehulsmærket opskrift

Fiskefrikadeller i ministørrelse - altid et hit blandt de mindste fx i madpakken.

Antal portioner
  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Pynt

  • citroner i både

Fremgangsmåde:

Hak fisken groft i en foodprocessor ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Hæld den hakkede fisk i en skål og rør fisken sej med salt i ca. ½ min. Tilsæt mel og kartoffelmel og rør det i farsen sammen med æg, skyr, vand og peber. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad halvdelen af smør og olie blive gyldent i en pande. Del farsen i 2 portioner og steg af den ene portion 12 små frikadeller. Steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Steg de sidste frikadeller i resten af smør og olie. Server med citronbåde til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 3420 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 53 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 24 %
Print