Små fiskefrikadeller

Nøglehulsmærket opskrift

Små fiskefrikadeller

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Nøglehulsmærket opskrift

Fiskefrikadeller i ministørrelse - altid et hit blandt de mindste fx i madpakken.

Ingredienser

Antal portioner

  • 10 g smør
  • 1 spsk rapsolie

Pynt

  • citron (usprøjtet) i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Hak fisken groft i en foodprocessor ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Hæld den hakkede fisk i en skål og rør fisken sej med salt i ca. ½ min. Tilsæt mel og kartoffelmel og rør det i farsen sammen med æg, kvark, vand og peber. Stil farsen tildækket i køleskabet i ca. ½ time.

Lad halvdelen af smør og olie blive gyldent i en pande. Del farsen i 2 portioner og steg af den ene portion 12 små frikadeller. Steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Steg de sidste frikadeller i resten af smør og olie. Server med citronbåde til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 54 %
  • Kulhydrat: 24 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: