Små grove speltbrød

Nøglehulsmærket opskrift

Små grove speltbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Nøglehulsmærket opskrift

Disse små grove brød egner sig til det meste og mætter godt. Prøv dem til morgenmaden, madpakken eller som tilbehør til salat og kød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt fuldkornsspeltmel tilbage). Rør dejen sammen med en grydeske - dejen er fast. Tag den evt. ud på bordet og ælt den godt. Kom dejen tilbage i skålen og dæk den med fx et låg. Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Rul den ud (ca. 30 x 35 cm). Læg dejen på en plade med bagepapir og rids dejen dybt i 24 stykker. Lad dejen efterhæve tildækket i ca. 1 time. Bag de små grove speltbrød midt i ovnen.

Bagetid

25-30 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 22080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 142,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 14 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag