Små grove speltbrød

Nøglehulsmærket opskrift

Små grove speltbrød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Nøglehulsmærket opskrift

Disse små grove brød egner sig til det meste og mætter godt. Prøv dem til morgenmaden, madpakken eller som tilbehør til salat og kød.

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri. Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt fuldkornsspeltmel tilbage). Rør dejen sammen med en grydeske - dejen er fast. Tag den evt. ud på bordet og ælt den godt. Kom dejen tilbage i skålen og dæk den med fx et låg. Stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.

Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Rul den ud (ca. 30 x 35 cm). Læg dejen på en plade med bagepapir og rids dejen dybt i 24 stykker. Lad dejen efterhæve tildækket i ca. 1 time. Bag de små grove speltbrød midt i ovnen.

Bagetid

25-30 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 22080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 142,3 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 69 %
  • Fedt: 14 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: