Små sandwich med tun og wasabi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

60+ min

De små sandwich har en frisk og stærk smag fra wasabi - en overraskende bid!

Ingredienser

24 stk.

Antal portioner

  • 1 dåse tun i vand
  • 150 g Buko® Grøn Pikant Grøn Pikant
  • 1 dl hakket bladselleri
  • 1½ tsk wasabi (stærk, japansk peberrodspasta)
  • ¾ tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 sandwichbrød

Pynt

  • bladselleri

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Findel tunen med en gaffel og vend den i osten sammen med de øvrige ingredienser. Smag fyldet til.

Skær 12 tynde skiver (ca. ½ cm) af brødet. Smør fyldet på brødskiverne og læg dem sammen parvis. Pak de 6 sandwich i film og læg dem i køleskabet i ca. 1 time. Skær skorperne af og del hver sandwich i 4 trekanter.

Tip

Bestil evt. sandwichbrødet hos bageren.

De små sandwich, kan smøres dagen før. Anvend da dobbelt mængde wasabi.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: