Små sandwich med tun og wasabi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

De små sandwich har en frisk og stærk smag fra wasabi - en overraskende bid!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

24 stk.

Antal portioner

  • 1 dåse tun i vand
  • 150 g Buko® Grøn Pikant Flødeost pikant 65+
  • 1 dl hakket bladselleri
  • 1½ tsk wasabi (stærk, japansk peberrodspasta)
  • ¾ tsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber
  • 1 sandwichbrød

Pynt

  • bladselleri

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Findel tunen med en gaffel og vend den i osten sammen med de øvrige ingredienser. Smag fyldet til.

Skær 12 tynde skiver (ca. ½ cm) af brødet. Smør fyldet på brødskiverne og læg dem sammen parvis. Pak de 6 sandwich i film og læg dem i køleskabet i ca. 1 time. Skær skorperne af og del hver sandwich i 4 trekanter.

Tip

Bestil evt. sandwichbrødet hos bageren.

De små sandwich, kan smøres dagen før. Anvend da dobbelt mængde wasabi.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,1 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag