Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn
20 min
•
&format=webp)
Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping.
Ingredienser
Smoothie bowl
600 g
Frosne brombær
|
|
---|---|
1
Banan
|
|
60 g
Havregryn (ca. 2 dl)
|
Topping
2
Bananer
|
|
---|---|
2
Skrællede kiwifrugter (ca. 100 g)
|
|
2
Passionsfrugter - kernerne herfra
|
|
100 g
Jordbær i skiver
|
|
50 g
Ristede, grofthakkede hasselnøddekerner
|
|
4 tsk
Chiafrø
|
|
2 spsk
Akaciehonning
|
Sådan gør du
Smoothie bowl
Topping
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
362 kJ / 86 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,8 g |
Protein: | 2,6 g |
Fedt: | 2,1 g |
Kulhydrat: | 14,1 g |
Relateret video
Smoothie bowl med brombær, yoghurt og havregryn
Morgenmad, brunch eller mellemmåltid, denne servering er lækker hele dagen og indbyder til du slipper fantasien løs og topper den af med din yndlingstopping.
