Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
                                
                                     15 min
                                
                        
                    
                
                    •
                    
            
        
    Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.
Ingredienser
Æble-fennikelsalat
| 
                                     
                                            
                                                    ½
                                                Syrligt æble (ca. 50 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    ½
                                                Lille fennikel (ca. 50 g)
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ spsk
                                                Jomfruolivenolie
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    1 tsk
                                                Friskpresset citronsaft
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Evt. lidt bredbladet persille
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Et nip flagesalt
                                            
                                     
                                 | 
                                
| 
                                     
                                            
                                                    4 skiver
                                                Ristet surdejsbrød
                                            
                                     
                                 | 
                                |
|---|---|
| 
                                     
                                            
                                                    100 g
                                                Pikant flødeost
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    4 skiver
                                                Røget kalkunbryst
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    ½ spsk
                                                Grofthakkede græskarkerner
                                            
                                     
                                 | 
                                |
| 
                                     
                                            
                                                    
                                                Friskkværnet peber
                                            
                                     
                                 | 
                                
Sådan gør du
Æble-fennikelsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
835 kJ / 200 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g | 
| Protein: | 8 g | 
| Fedt: | 7,4 g | 
| Kulhydrat: | 25 g |