Smørrebrød med kalkunbryst og æble-fennikelsalat
15 min
•
Et godt stykke brød med flødeost, røget kalkun og en lille frisk, sprød salat. Spis den som et mellemmåltid eller en let frokost.
Ingredienser
Æble-fennikelsalat
|
½
Syrligt æble (ca. 50 g)
|
|
|---|---|
|
½
Lille fennikel (ca. 50 g)
|
|
|
½ spsk
Jomfruolivenolie
|
|
|
1 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|
Evt. lidt bredbladet persille
|
|
|
Et nip flagesalt
|
|
4 skiver
Ristet surdejsbrød
|
|
|---|---|
|
100 g
Pikant flødeost
|
|
|
4 skiver
Røget kalkunbryst
|
|
|
½ spsk
Grofthakkede græskarkerner
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Æble-fennikelsalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
835 kJ / 200 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,8 g |
| Protein: | 8 g |
| Fedt: | 7,4 g |
| Kulhydrat: | 25 g |