Smørrebrød med skinke og let italiensk salat
15 min
•

Erstat mayonnaisen med kvark og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag.
Ingredienser
Let italiensk salat
50 g
Radiser i små tern
|
|
---|---|
50 g
Optøede eller friskbælgede ærter (ca. 1 dl)
|
|
¼ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 25 g)
|
|
2
Syltede drueagurker i små tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Skyr naturel
|
|
½ spsk
Ravigottesauce
|
4 blade
Hjertesalat
|
|
---|---|
50 g
Røget skinke
|
|
2 skiver
Groft rugbrød
|
Pynt
Dildkviste
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|
Sådan gør du
Let italiensk salat
Anretning
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
372 kJ / 89 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 3,2 g |
Protein: | 7,1 g |
Fedt: | 1,2 g |
Kulhydrat: | 12,2 g |
