2231 kJ / 533 kcal
473 kJ / 113 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,3 g |
Protein: | 27,4 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 53,5 % | 14,9 g |
Fedt: | 19,1 % | 2,4 g |
50 g
Radiser i små tern
|
|
---|---|
50 g
Optøede eller friskbælgede ærter (ca. 1 dl)
|
|
¼ bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 25 g)
|
|
2
Syltede drueagurker i små tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dl
Skyr naturel
|
|
½ spsk
Ravigottesauce
|
4 blade
Hjertesalat
|
|
---|---|
50 g
Røget skinke
|
|
2 skiver
Groft rugbrød
|
Dildkviste
|
|
---|---|
Friskkværnet peber
|