Smørrebrød med skinke og let italiensk salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

15 min

Erstat mayonnaisen med kvark og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Smørrebrød 2 stk.

Antal portioner

Let italiensk salat

  • 50 g radiser i små tern
  • 50 g optøede eller friskbælgede ærter (ca. 1 dl)
  • 2 forårsløg i tynde ringe (ca. 25 g)
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl Cheasy® skyr naturel Skyr naturel 0,2%
  • ½ spsk ravigottesauce
  • 4 blade hjertesalat
  • 50 g røget skinke
  • 2 skiver groft rugbrød

Pynt

  • dild
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Let italiensk salat

Bland radiser, ærter, forårsløg, drueagurker og salt godt sammen - tag lidt fra til pynt. Rør kvark og ravigottesauce sammen og vend grøntsagerne i. Smag den italienske salat til.

Anret salatblade og skinke på rugbrødet og top op med den italienske salat. Pynt med grønt, dild og friskkværnet peber.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 18 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag