Smørrebrød med flødeost og kippers

Smørrebrød med skinke og let italiensk salat
15 min
Erstat mayonnaisen med skyr og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag.
Ingredienser
Smørrebrød 2 stk.
Antal portioner
Let italiensk salat
- 50 g radiser i små tern
- 50 g optøede eller friskbælgede ærter (ca. 1 dl)
- 2 forårsløg i tynde ringe
- 2 syltede drueagurker i små tern
- ½ tsk groft salt
- 1 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2%
- ½ spsk ravigottesauce
- 4 blade hjertesalat
- 4 skiver røget skinke
- 2 skiver groft rugbrød
Pynt
- dild
- friskkværnet peber
Sådan gør du
Sådan gør du
Let italiensk salat
Bland radiser, ærter, forårsløg, drueagurker og salt godt sammen - tag lidt fra til pynt. Rør skyr og ravigottesauce sammen og vend grøntsagerne i. Smag den italienske salat til.
Anret salatblade og skinke på rugbrødet og top op med den italienske salat. Pynt med grønt, dild og friskkværnet peber.
Næringsindhold, pr.
- Energiindhold for hele retten: 1920 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 13,4 g
- Protein: 28 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 18 %
Kilde:
Karolines Køkken®