Smørrebrød med skinke og let italiensk salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Erstat mayonnaisen med kvark og let dine pålægssalater uden at miste fylde og den gode smag.

Ingredienser

Smørrebrød 2 stk.

Antal portioner

Let italiensk salat

  • 50 g radiser i små tern
  • 50 g optøede eller friskbælgede ærter (ca. 1 dl)
  • 2 forårsløg i tynde ringe (ca. 25 g)
  • 2 syltede drueagurker i små tern
  • ½ tsk groft salt
  • 1 dl Cheasy® skyr naturel skyr naturel
  • ½ spsk ravigottesauce
  • 4 blade hjertesalat
  • 50 g røget skinke
  • 2 skiver groft rugbrød

Pynt

  • dild
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Let italiensk salat

Bland radiser, ærter, forårsløg, drueagurker og salt godt sammen - tag lidt fra til pynt. Rør kvark og ravigottesauce sammen og vend grøntsagerne i. Smag den italienske salat til.

Anret salatblade og skinke på rugbrødet og top op med den italienske salat. Pynt med grønt, dild og friskkværnet peber.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: