Smørstegt brød med grønkålschips og rogn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Indbydende små snacks med sprøde grøntkålschips og rogn på smørstegte brødcroutoner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Grønkålschips

Smørstegt brød

  • 4 skiver sandwichbrød (ca. 100 g)
  • 25 g smør

Pynt

  • karse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Grønkålschips

Riv de grove stilke og ribber af grønkålsbladene. Skyl bladene grundigt og tør dem godt. Riv bladene i mundrette stykker og læg dem på en plade med bagepapir. Spray grønkålsbladene med et tyndt lag fedtstof. Bag dem midt i ovnen. Tag grønkålen ud og drys med salt.

Smørstegt brød

Skær skorpen af og del hver brødskive i 3 aflange skiver. Lad smørret blive gyldent i en pande. Kom halvdelen af brødskiverne i panden og rist dem ved jævn varme ca. 2 min. på hver side - til de er gyldne. Gentag med resten af brødskiverne.

Fordel cremefraiche på brødskiverne. Anret 3 grønkålschips på hver brødskive og læg rognen herpå. Pynt med karse og server straks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 125° - varmluft.

Tip

Du kan vende grønkålsbladene med 1 tsk olivenolie i stedet for Lurpak sprayen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3730 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 68 %

Print

Andre gode forslag