Smørstegt brød med grønkålschips og rogn
30 min
•
Arbejdstid: 15 min
•
Indbydende smørstegte brødcroutoner med sprøde grønkålschips og rogn. Croutonerne er så lækre, at de er svære at holde fingrene fra - og de kan forberedes i god tid og samles lige inden gæsterne kommer. Server de sprøde croutoner med grønkålschips som en lille snack til velkomstdrinken - eller portionsanret som en lille forret ved et festligt bord.
Ingredienser
Grønkålschips
100 g
Friske grønkålsblade
|
|
---|---|
Smørspray
|
|
¼ tsk
Flagesalt
|
Smørstegt brød
4 skiver
Sandwichbrød (ca. 100 g)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
1 dl
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
50 g
Lakse- eller stenbiderrogn
|
Pynt
Karse
|
---|
Sådan gør du
Grønkålschips
Smørstegt brød
Ved serveringen
Du kan vende grønkålsbladene med 1 tsk olivenolie i stedet for Lurpak sprayen. Smag evt. cremefraichen til med revet skal af citron eller lime.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3729 kJ / 891 kcal
Næringsindhold pr. 100g
992 kJ / 237 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 9,2 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 25,3 % | 14,8 g |
Fedt: | 65,5 % | 17,6 g |