Smørstegt persille

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Simpelt, lækkert og hurtigt er de ord der karakteriserer denne opskrift på smørstegt persille. Det perfekte tilbehør til fjerkræ og fisk!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 bundter kruspersille
  • 50 g smør

Kan serveres til

  • 500 g stegt fjerkræ eller fisk, fx laksefilet og
  • 1 kg kartofler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl persillen og fjern de grove stilke. Tør den godt. Lad smørret gyldne i stegepanden. Læg persillen i og rør rundt, til smørret er gyldent og skummet har lagt sig, så er persillen færdig. Persillen skal være varm og sprød, når den serveres.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 64 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag