Smørstegt persille - Opskrifter - Arla

Smørstegt persille

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Simpelt, lækkert og hurtigt er de ord der karakteriserer denne opskrift på smørstegt persille. Det perfekte tilbehør til fjerkræ og fisk!

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 bundter kruspersille
  • 50 g smør

Kan serveres til

  • 500 g stegt fjerkræ eller fisk, fx laksefilet og
  • 1 kg kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl persillen og fjern de grove stilke. Tør den godt. Lad smørret gyldne i stegepanden. Læg persillen i og rør rundt, til smørret er gyldent og skummet har lagt sig, så er persillen færdig. Persillen skal være varm og sprød, når den serveres.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: