Smørstegte hyldeblomstskærme i pandekagedej
45 min
•
Er du vild med hyldeblomst skal du prøve disse pandekager. De er fyldt med smag af hyldeblomst og dejlig sommer.
Ingredienser
|
125 g
Hvedemel (ca. 2 dl)
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Sukker
|
|
|
1
Vaniljestang - kornene herfra
|
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
|
¼ tsk
Stødt kardemomme
|
|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 dl
Mælk
|
|
|
2
Æg
|
|
|
15 g
Smør - smeltet
|
Stegte hyldeblomstskærme
|
20
Hyldeblomstskærme
|
|
|---|---|
|
50 g
Smør
|
Tilbehør
|
1 spsk
Flormelis
|
|
|---|---|
|
¼ liter
Piskefløde - pisket til let flødeskum
|
Sådan gør du
Pandekagedej
Stegte hyldeblomstskærme
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
929 kJ / 222 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,3 g |
| Protein: | 4,4 g |
| Fedt: | 16 g |
| Kulhydrat: | 15,4 g |
Relateret video
Hyldeblomstpandekager
Er du vild med hyldeblomst skal du prøve disse pandekager. De er fyldt med smag af hyldeblomst og dejlig sommer.