Snoede brød - tyrkisk inspirerede
1 time 30 min
Fryseegnet
•
Skal du ud på tur? Bag disse snoede brød og imponér med et farverigt, lækkert brød. De snoede brød er fryseegnede og kan pakkes med i kurven eller tasken. De snoede brød består af både groft mel og hvedemel og i denne udgave har vi tilføjet ajvar og salatost, som giver brødet noget sødt, syrligt og salt. Hvis du ikke har lige præcis dét, skal det ikke lade dig slå ud- brug i stedet pesto, tapenade og fx revet ost.
Ingredienser
Snoede brød - tyrkisk inspirerede
20 g
Smør
|
|
---|---|
5 dl
Mælk
|
|
25 g
Gær
|
|
2 tsk
Sukker
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Fuldkornsspeltmel
|
|
550 g
Hvedemel
|
Fyld
200 g
Salatost i tern, let smuldret
|
|
---|---|
200 g
Ajvar relish
|
2 spsk
Sorte sesamfrø
|
---|
Sådan gør du
Snoede brød - tyrkisk inspirerede
Du kan udskifte osten med en revet og bruge en pesto eller tapenade i stedet for ajvar.
De snoede brød kan fryses. Lad dem tø op på køkkenbordet eller tag dem frosne med på tur og spis dem, når de er optøede.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
15616 kJ / 3732 kcal
Næringsindhold pr. 100g
901 kJ / 215 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 14,1 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 63 % | 33,4 g |
Fedt: | 22,9 % | 5,6 g |