Soja-ingefærsauce
15 min
•
&format=webp)
Soja-ingefærsauce er en super let og virkelig velsmagende sauce, der går godt til de fleste fisk og skaldyr. Trods den gode smag, består soja-ingefærsaucen af bare tre ingredienser. Og ikke nok med det, så laver din soja-ingefærsauce stort set sig selv. Soja-ingefærsauce gør det let at imponere de gæster, du serverer fisk for.
Ingredienser
150 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket frisk ingefær
|
|
¾ dl
Sojasauce
|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Saucen passer specielt godt rå eller lynstegte tunbøffer eller grillede kammuslinger.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
4759 kJ / 1138 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1866 kJ / 446 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 2,4 % | 2,6 g |
Fedt: | 95 % | 47,9 g |
Kulhydrat: | 2,6 % | 2,9 g |
Relateret video
Sådan skræller du nemt ingefær med en ske.
Skræl frisk ingefær med en ske - se her, hvor nemt det er.
