Sojamarinerede kyllingelår med hvidkålssalat
1 time
•
Kyllingelår med ekstra lækker krydret smag og salat med smukke farver. Her er både noget for øjet og til ganen.
Ingredienser
|
3 spsk
Sojasauce
|
|
|---|---|
|
3 spsk
Brun farin
|
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
|
4
Kyllingeoverlår (ca. 600 g)
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Hvidkålssalat
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
|---|---|
|
2 spsk
Friskpresset appelsinsaft
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
250 g
Fintsnittet hvidkål
|
|
|
150 g
Rosenkål i meget tynde skiver
|
|
|
150 g fileter af 3
Appelsiner
|
|
|
150 g
Kerner af et granatæble
|
Pynt
|
Blade af rosenkål
|
|---|
Tilbehør
|
240 g
Landbrød
|
|---|
Sådan gør du
Hvidkålssalat
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,7 g |
| Protein: | 6,9 g |
| Fedt: | 4,2 g |
| Kulhydrat: | 10,7 g |
Relateret video
Sådan skærer du appelsinfileter
Appelsinfileter er lækre både i det søde og det salte køkken. Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt skærer appelsinfileter.