Sommerpasta med ærter, kylling og kryddersmør
30 min

Sommerpasta med ærter, kylling og kryddersmør

En skøn og hurtig pastaret med dejlig kryddersmør og frisk basilikum på toppen.
Bedømmelse (5 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sommerpasta med ærter, kylling og kryddersmør

En skøn og hurtig pastaret med dejlig kryddersmør og frisk basilikum på toppen.

Antal portioner
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørrede pastapenne
  • 5 forårsløg i skrå stykker
  • 250 g ekstrafine ærter
  • 1 grøn squash i små tern

Pynt

  • friske basilikumblade

Fremgangsmåde:

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Tilsæt forårsløg, ærter og squash og lad grøntsagerne trække i ca. 1 min. Lad spaghetti og grøntsager dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret blive gyldent i en pande. Steg kyllingestykkerne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend af og til. Drys med salt og peber.

Vend kyllingekødet med den afdryppede spaghetti, grøntsager og basilikum. Hæld pastaretten i et stort fad og fordel kryddersmørret på retten så den smelter og blandes med pasta, grøntsager og kylling. Pynt med frisk basilikum.

Tip

I stedet for basilikum kan du bruge løvstikke.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9440 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 23 %
Print