I stedet for agurk kan du bruge asparges i mindre stykker. Du kan bruge alle slags rester af grillet kød.
7404 kJ / 1770 kcal
311 kJ / 74 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 25,9 % | 4,7 g |
Kulhydrat: | 48,2 % | 8,8 g |
Fedt: | 25,9 % | 2,2 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
400 g
Grillet kød, fx flanksteak
|
|
---|---|
1 kg
Nye kartofler - kogte
|
|
1
Agurk (ca. 400 g)
|
|
100 g
Ærter, fx friskbælgede
|
|
3 spsk
Hvidløgssmør - smeltet
|
|
1 dl
Finthakket bredbladet persille
|
|
1 nip groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Honning
|
|
---|---|
300 g
Friske kirsebær uden sten
|
|
1 dl
Æblemost
|