Sommersalat med grillet kød, nye kartofler og råstegte kirsebær - af en rest grillet kød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(33 vurderinger)

30 min

Brug sommerens kødrester fra grillen til at lave en skøn og velsmagende salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g grillet kød, fx flanksteak
  • 1 kg nye kartofler - kogte
  • 1 agurk (ca. 400 g)
  • 100 g fine ærter, fx friskbælgede
  • 2 spsk Arla Kærgården® Hvidløg og ramsløg - smeltet
  • 1 dl finthakket bredbladet persille
  • 1 nip groft salt
  • friskkværnet peber

Råstegte kirsebær

  • 1 spsk honning
  • 300 g friske kirsebær uden sten
  • 1 dl æblemost

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær kødet i mundrette bidder. Skær kartoflerne i halve og kvarte. Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i små tern og vend dem sammen med ærter, smør, persille, salt og peber.

Råstegte kirsebær

Lad honningen smelte i en pande ved jævn varme. Tilsæt kirsebærrene når honningen bruser. Sauter dem i ca. 1 min og tilsæt så æblemosten. Lad det koge ved kraftig varme i ca. 3 min - til væden er fordampet. Vend de varme kirsebær let sammen med kød, kartofler og agurk. Smag til.

Tip

I stedet for agurk kan du bruge asparges i mindre stykker. Du kan bruge alle slags rester af grillet kød.

Hvordan koger man nye kartofler

Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag