Soufflé med ananas

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Det er ikke ofte, at man får serveret dessertsoufflé, men faktisk er disse små søde souffléer nemme at lave - og så kan de forberedes i god tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk flormelis

Pynt:

  • sigtet flormelis
  • frisk citronmelisseblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær 2 ananasringe i små stykker. (Gem resten af ringene). Pisk æggehviderne stive. Pisk æggeblommer og sukker til en luftig "æggesnaps". Skær flødeosten i mindre stykker. Pisk ost og citronsaft i "æggesnapsen". Vend mel og ananasstykker i. Vend forsigtigt æggehviderne i og fordel dejen i 8 smurte souffléforme (a ca. 1½ dl). Sigt flormelis over formene og bag dem midt i ovnen.

Ved serveringen

Anret souffléerne i deres forme sammen med halve ananasringe og server straks.

Bagetid

Ca. 20 min. ved 175° - traditionel ovn.

Tip

Souffléerne kan tilberedes og stå klar i køleskabet ca. 4 timer før bagning.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,3 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 34 %

Print

Kilde:

Vin match

Moscato Piemonte, Italien

Til disse lækre souffleer vil en sød, mousserende vin være skøn, fx en asti spumante. Alternativt en hvid portvin Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til marcipan

Andre gode forslag