Spaghetti alla carbonara

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(289 vurderinger)

45 min

Spaghetti carbonara - næsten som at sidde på en italiensk restaurant....bare med lidt mindre fedt.

Ingredienser

Antal portioner

Tomatsalat

  • 550 g tomater i skiver
  • 1 lille salatløg i tynde ringe
  • 2 spsk friske oreganoblade
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta fx spaghetti

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle og del derefter den sprøde bacon i mindre stykker. Tør panden af. Kom fløde, salt og peber i panden og bring det i kog. Bland æggene og 75 g af osten sammen i en skål.

Tomatsalat

Bland tomater, løg og oregano sammen. Drys med salt og peber.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden. Vend først den varme fløde og dernæst bacon og ægge-osteblanding i spaghettien. Smag til og server straks sammen med resten af osten og tomatsalat.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11710 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: