Spaghetti med agurk, chili, løvstikke og hvidløg
30 min
•

En dejlig cremet pastasauce af madlavningsfløde og salatost smyger sig om pastaen sammen med bl.a. strimler af agurk. Spaghettien er krydret med chili, hvidløg og ikke mindst løvtikke.
Ingredienser
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
2
Agurker (ca. 600 g)
|
---|
100 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Friskkværnet peber
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde ringe (ca. 100 g)
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
2 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
1 dl
Strimlede friske løvstikkeblade
|
1 tsk
Flagesalt
|
---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Løvstikken har en dejlig kraftig smag, men sæsonen er ret kort, så brug i stedet basilikum, persille eller koriander, hvis ikke du kan få fat i løvstikken.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
483 kJ / 115 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 0,8 g |
Protein: | 4 g |
Fedt: | 3,4 g |
Kulhydrat: | 17 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
