Spaghetti med ærtepuré og kylling
30 min

Spaghetti med ærtepuré og kylling

Skal retten være ekstra lækker kan du bruge forårets friske ærter til ærtepurén.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med ærtepuré og kylling

Skal retten være ekstra lækker kan du bruge forårets friske ærter til ærtepurén.

Antal portioner
  • 15 g smør
  • 4 rensede kyllingefileter
  • 2 spsk hakkede friske mynteblade
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • friske mynteblade

Tilbehør

  • ½ dl friskpresset citronsaft

Fremgangsmåde:

Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Brun kyllingefileterne ca. 1 min. på hver side. Skru ned til jævn varme og drys mynte, salt og peber på begge sider af kødet. Steg kyllingefileterne ca. 10 min. - vend af og til. Tag kyllingefileterne op og hold dem varme.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kog spaghettien 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i en sigte. Kom ca. halvdelen af ærterne i gryden sammen med fløde, citronskal, salt og peber. Blend ærterne med en stavblender, tilsæt resten af ærterne og bring ærtepuréen i kog under omrøring. Kom den afdryppede spaghetti i, vend godt rundt og smag til.

Fordel spaghetti og ærtepuré i 4 dybe tallerkener. Del kyllingefileterne med et skråt snit og læg en filet på toppen af hver portion spaghetti. Server retten med citronsaft i en lille skål, så man selv kan dryppe på efterhånden.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 57,8 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 19 %
Print