Pasta med blåskimmelsauce
30 min
•
&format=webp)
Anderledes cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.
Ingredienser
75 g
Smuttede mandler
|
---|
500 g
Frisk pasta, fx fettuccine
|
|
---|---|
3 liter
Vand
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
4
Gulerødder i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
3
Porrer i tynde strimler (ca. 300 g)
|
|
150 g
Blåskimmelost
|
|
1 dl
Hakket bredbladet persille
|
Sådan gør du
Pasta med blåskimmelsauce
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
387 kJ / 93 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1,9 g |
Protein: | 3,5 g |
Fedt: | 5,5 g |
Kulhydrat: | 7,3 g |
