Spaghetti med blåskimmelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Spaghetti med blåskimmelsauce er en nem og lækker pastaopskrift, som smager dejligt. Sprød bacon og cremet blåskimmelost giver pastaretten en fantastisk smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g bacon i tern
  • 400 g tørret grøn pasta, fx båndspaghetti
  • 3 liter vand
  • 2 spsk groft salt

Danablusauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist baconternene gyldne og sprøde på en tør pande, og læg dem på fedtsugende papir.

Kom spaghettien i kogende vand med salt, og kog den ca. 10 min. Den skal være mør, uden at virke blød.

Danablusauce

Skær osten i små stykker og smelt dem i en tykbundet gryde ved svag varme. Tilsæt cremefraiche og varm saucen igennem.

Ved serveringen

Anret spaghettien i et fad. Hæld saucen over og drys med bacontern.

Tip

Almindelig spaghetti kan også anvendes.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 63 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag