Spaghetti med blåskimmelsauce
30 min

Spaghetti med blåskimmelsauce

Spaghetti med blåskimmelsauce er en nem og lækker pastaopskrift, som smager dejligt. Sprød bacon og cremet blåskimmelost giver pastaretten en fantastisk smag.
Bedømmelse (4 vurderinger)

Min bedømmelse:

Spaghetti med blåskimmelsauce

Spaghetti med blåskimmelsauce er en nem og lækker pastaopskrift, som smager dejligt. Sprød bacon og cremet blåskimmelost giver pastaretten en fantastisk smag.

Antal portioner
  • 150 g bacon i tern
  • 400 g tørret grøn pasta, fx båndspaghetti
  • 3 liter vand
  • 2 spsk groft salt

Danablusauce

Fremgangsmåde:

Rist baconternene gyldne og sprøde på en tør pande, og læg dem på fedtsugende papir.

Kom spaghettien i kogende vand med salt, og kog den ca. 10 min. Den skal være mør, uden at virke blød.

Danablusauce

Skær osten i små stykker og smelt dem i en tykbundet gryde ved svag varme. Tilsæt cremefraiche og varm saucen igennem.

Ved serveringen

Anret spaghettien i et fad. Hæld saucen over og drys med bacontern.

Tip

Almindelig spaghetti kan også anvendes.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 63 %
Print