Spaghetti med blåskimmelsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Spaghetti med blåskimmelsauce er en nem og lækker pastaopskrift, som smager dejligt. Sprød bacon og cremet blåskimmelost giver pastaretten en fantastisk smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g bacon i tern
  • 400 g tørret grøn pasta, fx båndspaghetti
  • 3 liter vand
  • 2 spsk groft salt

Danablusauce

Sådan gør du

Sådan gør du

Rist baconternene gyldne og sprøde på en tør pande, og læg dem på fedtsugende papir.

Kom spaghettien i kogende vand med salt, og kog den ca. 10 min. Den skal være mør, uden at virke blød.

Danablusauce

Skær osten i små stykker og smelt dem i en tykbundet gryde ved svag varme. Tilsæt cremefraiche og varm saucen igennem.

Ved serveringen

Anret spaghettien i et fad. Hæld saucen over og drys med bacontern.

Tip

Almindelig spaghetti kan også anvendes.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10690 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: