Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb
30 min
•
Små kødboller med ekstra smag fra parmaskinken. Persillepesto til spaghettien og broccoli for syns og smags skyld.....luksusversionen af Lady og Vagabondens spaghetti og kødboller.
Ingredienser
|
400 g
Hakket grisekød
|
|
|---|---|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
|
|
4 skiver
Parmaskinke tyndt skåret (ca. 50 g)
|
Persillepesto
|
½ liter
Blade af bredbladet persille (ca. 30 g)
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Hakkede salvieblade
|
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
|
1 spsk
Vand
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
3 liter
Vand
|
|
|---|---|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
|
400 g
Broccoli i buketter
|
|
|
300 g
Snittet spidskål
|
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Pynt
|
Friskkværnet peber
|
|---|
Sådan gør du
Kødboller
Persillepesto
Pasta
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
486 kJ / 116 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,7 g |
| Protein: | 9 g |
| Fedt: | 4 g |
| Kulhydrat: | 10,9 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.