Spaghetti med persillepesto og kødboller i parmasvøb
30 min
•

Små kødboller med ekstra smag fra parmaskinken. Persillepesto til spaghettien og broccoli for syns og smags skyld.....luksusversionen af Lady og Vagabondens spaghetti og kødboller.
Ingredienser
400 g
Hakket grisekød
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
4 skiver
Parmaskinke tyndt skåret (ca. 50 g)
|
Persillepesto
½ liter
Blade af bredbladet persille (ca. 30 g)
|
|
---|---|
1 spsk
Hakkede salvieblade
|
|
25 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
1 spsk
Vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
400 g
Broccoli i buketter
|
|
300 g
Snittet spidskål
|
|
50 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Pynt
Friskkværnet peber
|
---|
Sådan gør du
Kødboller
Persillepesto
Pasta
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9863 kJ / 2357 kcal
Næringsindhold pr. 100g
479 kJ / 114 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 31,6 % | 8,9 g |
Kulhydrat: | 38,1 % | 10,7 g |
Fedt: | 30,3 % | 3,9 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
