Spaghetti med skinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Cremet pastaret serveret med ristede pinjekerner og frisk basillikum.

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g tørret hvid spaghetti
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt

Pynt

  • friske basilikumblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spaghettien i kogende vand tilsat salt og kog den i 8-10 min. Spaghettien skal være mør uden at være blød - gem 1 dl pastavand.

Lad smørret blive gyldent i en pande og steg skinken ved jævn varme i ca. 2 min. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Hæld spaghettien tilbage i gryden og vend sauce og skinketern i. Varm retten godt igennem - tilsæt pastavand og smag til.

Ved serveringen

Anret spaghetti og skinke i varme dybe tallerkener. Drys med pinjekerner og ost og pynt med basilikum. Server straks evt. med dampet broccoli til.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,8 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 32 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: