Spaghetti næsten som i Italien
30 min
•
&format=webp)
En enkel, rustik pastaret, der er inspireret af den italienske bucatini all’amatriciana. Med masser af umami fra bacon, tomater og tør lagret ost.
Ingredienser
200 g
Lufttørret bacon
|
|
---|---|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 dl
Tør hvidvin
|
|
2 spsk
Hakket rød chilipeber
|
|
2 dåser
Flåede tomater (ca. 800 g)
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
400 g
Tørret spaghetti
|
100 g
Fintrevet lagret cheddarost
|
---|
Pynt
Frisk basilikum
|
---|
Sådan gør du
Spaghetti næsten som i Italien
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
572 kJ / 137 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 1 g |
Protein: | 5,3 g |
Fedt: | 5,9 g |
Kulhydrat: | 15,5 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
