Speltboller med havregryn

Bedømmelse

(29 vurderinger)

60+ min

Små runde og grove - til din morgenmad eller eftermiddagskaffe.

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Dagen før

  • 10 g gær
  • 4 dl vand
  • 3 dl Arla A38® naturel 0,5% Naturel 0,5%
  • 2 tsk groft salt
  • 1 spsk rapsolie
  • 75 g havregryn (ca. 2¼ dl)
  • 400 g speltmel (ca. 6¾ dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5 dl)

Pynt

  • hørfrø

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt A38, salt og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen og lad den hæve tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Slå dejen godt igennem. Dyp 2 spiseskeer i vand og form 24 rustikke boller ved at sætte klumper af den bløde dej på plader med bagepapir. Drys med hørfrø og bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 13 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: