Speltboller med havregryn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(34 vurderinger)

60+ min

Små runde og grove - til din morgenmad eller eftermiddagskaffe.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

24 stk. pr. portion

Antal portioner

Dagen før

  • 10 g gær
  • 4 dl vand
  • 3 dl Arla A38® naturel 0,5% Naturel 0,5%
  • 2 tsk groft salt
  • 1 spsk rapsolie
  • 75 g havregryn (ca. 2¼ dl)
  • 400 g speltmel (ca. 6¾ dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5 dl)

Pynt

  • hørfrø

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dagen før

Rør gæren ud i vandet. Tilsæt A38, salt og de øvrige ingredienser. Slå dejen godt sammen og lad den hæve tildækket i køleskabet i ca. 1 døgn.

Slå dejen godt igennem. Dyp 2 spiseskeer i vand og form 24 rustikke boller ved at sætte klumper af den bløde dej på plader med bagepapir. Drys med hørfrø og bag bollerne midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12290 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 53,7 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 71 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag