Speltrundstykker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(43 vurderinger)

60+ min

Hytteost i dejen gør disse lækre rundstykker ekstra saftige.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

16 brød pr. portion

Antal portioner

  • 2 dl græskarkerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør gæren ud i vandet i en skål. Tilsæt hytteost, fedtstof, salt, sirup og det meste af melet (hold lidt hvedemel tilbage). Slå dejen godt sammen med en grydeske til den er smidig (ca. 10 min.) - brug evt. en maskine. Lad dejen hæve tildækket i ca. ½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem. Del dejen i 2 og rul hvert dejstykke til en lang pølse. Skær hver pølse i ca. 8 stykker.

Kom græskarkernene i en skål og dyp den ene skæreflade på hvert dejstykke heri. Stil rundstykkerne på plader med bagepapir (på snitfladen uden kerner) og lad dem efterhæve tildækket i ca. ½ time. Bag speltrundstykkerne midt i ovnen og lad dem køle af på en bagerist.

Tip

I stedet for speltmel kan du bruge fuldkornshvedemel - brug evt. lidt mindre.

Bagetid

12-15 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 43,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag