Pisket smør

Pisket smør

Pisket smør er luftig, let og voluminøst. Vi har pisket smør luftigt med lidt kærnemælk og salt - hvorefter det er pisket i 5 min. for at opnå den helt rigtige luftige og hvide konsistens. Pisket smør kan varieres i det uendelige med forskellige smage. Vi har lavet en frisk gremolata til som dekorativt kan drysses over smørret ved servering. Imponér dine gæster med pisket smør, som smager fantastisk til lunt brød eller ovenpå varme, grillede grøntsager.
https://www.arla.dk/opskrifter/pisket-smor/

Sådan gør du

Pisket smør
  • Pisk smør, kærnemælk og salt luftigt i 5 min. - til smørret er luftigt og hvidt.
Gremolata
  • Vend alle ingredienser sammen.
  • Anret smørret i en skål og pynt med gremolata.
Energiindhold for hele retten:

6130 kJ / 1465 kcal

Næringsindhold pr. 100g

2523 kJ / 603 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 0,4 g
Protein: 0,6 % 0,9 g
Kulhydrat: 1 % 1,6 g
Fedt: 98,4 % 67,1 g
Mere inspiration

Prøv pisket smør i bagekartoflerne....

Bagekartofler
60+ min
Bagekartofler
(7)

Ingredienser

Pisket smør
200 g Stuetempereret smør
1 spsk Kærnemælk
¾ tsk Flagesalt
Gremolata
1 dl Grofthakket bredbladet persille
1 Finthakket fed hvidløg
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)