Pisket smør

Pisket smør

Pisket smør er luftig, let og voluminøst. Vi har pisket smør luftigt med lidt kærnemælk og salt - hvorefter det er pisket i 5 min. for at opnå den helt rigtige luftige og hvide konsistens. Pisket smør kan varieres i det uendelige med forskellige smage. Vi har lavet en frisk gremolata til som dekorativt kan drysses over smørret ved servering. Imponér dine gæster med pisket smør, som smager fantastisk til lunt brød eller ovenpå varme, grillede grøntsager.

Ingredienser

Pisket smør

200 g Stuetempereret smør
1 spsk Kærnemælk
¾ tsk Flagesalt

Gremolata

1 dl Grofthakket bredbladet persille
1 Finthakket fed hvidløg
2 tsk Fintrevet citronskal (usprøjtet)

Sådan gør du

Pisket smør

  • Pisk smør, kærnemælk og salt luftigt i 5 min. - til smørret er luftigt og hvidt.

Gremolata

  • Vend alle ingredienser sammen.
  • Anret smørret i en skål og pynt med gremolata.
https://www.arla.dk/opskrifter/pisket-smor/