Pisket smør
•
&format=webp)
Pisket smør er luftig, let og voluminøst. Vi har pisket smør luftigt med lidt kærnemælk og salt - hvorefter det er pisket i 5 min. for at opnå den helt rigtige luftige og hvide konsistens. Pisket smør kan varieres i det uendelige med forskellige smage. Vi har lavet en frisk gremolata til som dekorativt kan drysses over smørret ved servering. Imponér dine gæster med pisket smør, som smager fantastisk til lunt brød eller ovenpå varme, grillede grøntsager.
Ingredienser
Pisket smør
200 g
Stuetempereret smør
|
|
---|---|
1 spsk
Kærnemælk
|
|
¾ tsk
Flagesalt
|
Gremolata
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
---|---|
1
Finthakket fed hvidløg
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Sådan gør du
Pisket smør
Gremolata
