Spicy blomkålsfrittata med rejer - Opskrifter - Arla

Spicy blomkålsfrittata med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Lækker ovnæggekage med grøntsager og rejer. Toppet med friske krydderurter.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk rapsolie
  • 500 g blomkål i små buketter
  • 1 fintsnittet rød chilipeber uden kerner
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk rapsolie
  • 350 g pillede rå tigerrejer
  • ½ tsk groft salt
  • 125 g fintsnittede sukkerærter

Pynt

  • frisk koriander
  • ærteskud

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en stor pande eller i en sauterpande (som kan gå i ovn). Steg blomkål, chili og ingefær i ca. 6 min. - til blomkålen er næsten mør - den må gerne have bid.

Pisk æg, æggehvider og fraiche, salt og peber godt sammen. Hæld blandingen over blomkålen og lad den stivne i bund og kanter. Sæt panden i ovnen og bag frittataen til den er gylden og stivnet.

Lad olien blive godt varm i en pande. Svits rejerne i ca. 2 min. drys med salt. Tag frittataen ud af ovnen. Top med rejer, ærteskud og koriander.

Bagetid

10-15 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 55 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: