Spicy blomkålsfrittata med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

45 min

Lækker ovnæggekage med grøntsager og rejer. Toppet med friske krydderurter.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk rapsolie
  • 500 g blomkål i små buketter
  • 1 fintsnittet rød chilipeber uden kerner
  • 1 spsk fintrevet frisk ingefær
  • 1 tsk rapsolie
  • 350 g pillede rå tigerrejer
  • ½ tsk groft salt
  • 125 g fintsnittede sukkerærter

Pynt

  • frisk koriander
  • ærteskud

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en stor pande eller i en sauterpande (som kan gå i ovn). Steg blomkål, chili og ingefær i ca. 6 min. - til blomkålen er næsten mør - den må gerne have bid.

Pisk æg, æggehvider og fraiche, salt og peber godt sammen. Hæld blandingen over blomkålen og lad den stivne i bund og kanter. Sæt panden i ovnen og bag frittataen til den er gylden og stivnet.

Lad olien blive godt varm i en pande. Svits rejerne i ca. 2 min. drys med salt. Tag frittataen ud af ovnen. Top med rejer, ærteskud og koriander.

Bagetid

10-15 min. ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,7 g
  • Protein: 55 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag