Spicy coleslaw

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En farverig variant af den traditionelle coleslaw. Denne version er med rødkål, syltet jalapenos og saltede mandler. En lækker coleslaw til fx spareribs eller i burgere.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Coleslaw

  • 250 g fintsnittet rødkål
  • 1 groftrevet gulerod (ca. 75 g)
  • 1 groftrevet æble (ca. 75 g)
  • 1 tsk finthakkede syltede jalapenos

Pynt

  • 25 g finthakkede saltede mandler
  • bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Coleslaw

  1. Rør yoghurten sammen med de øvrige ingredienser.
  2. Vend dressingen sammen med grøntsagerne.
  3. Drys med saltede mandler og persille.
  4. Stil coleslawen tildækket på køl til servering.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3089 kJ / 735 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11 g
  • Protein: 9,4 %
  • Kulhydrat: 17,8 %
  • Fedt: 72,8 %

Print

Andre gode forslag