Spidskålssalat
&format=webp)
Super lækker og nem spidskålssalat. Denne opskrift på spidskålsalat er både sprød, saftig og fyldig. Salaten indeholder spidskål, æbler og persille - alt er snittet og blandet med en nem dressing med citron og fraiche. Nemt, hurtigt og lækkert - både som tilbehør til aftensmaden eller som frokostret med et stykke ristet rugbrød til.
Ingredienser
Spidskålssalat
1 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Røde æbler i tynde både (ca. 250 g)
|
|
300 g
Fintsnittet spidskål
|
|
1 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
Sådan gør du
Spidskålssalat
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan pynte spidskålssalaten med saftige granatæblekerner, og du kan gøre spidskålssalaten fyldigere ved at tilsætte edamamebønner.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
166 kJ / 40 kcal
Energifordeling
Energi pr 100 g | |
---|---|
Fiber: | 2,1 g |
Protein: | 1,3 g |
Fedt: | 0,8 g |
Kulhydrat: | 6,7 g |
Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål.
