Spinatsuppe med grønne asparges
30 min
•
En frisk og supernem suppe med kylling, spinat og grønne asparges. Lige til at komme i forårshumør af.
Ingredienser
|
300 g
Rensede spinatblade
|
|
|---|---|
|
1 liter
Thaisuppe
|
|
|
400 g
Kyllingefilet i tern
|
|
|
4
Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
|
|
|
200 g
Grønne asparges i mundrette bidder
|
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Strimlede spinatblade
|
|---|
Tilbehør
|
1
Citron (usprøjtet) i både
|
|
|---|---|
|
240 g
Groft flute
|
Sådan gør du
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
337 kJ / 80 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,1 g |
| Protein: | 5,6 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 9,2 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.