Spinatsuppe med grønne asparges
30 min

En frisk og supernem suppe med kylling, spinat og grønne asparges. Lige til at komme i forårshumør af.

Ingredienser
4 personer
300 g Rensede spinatblade | |
---|---|
1 liter Thaisuppe | |
400 g Kyllingefilet i tern | |
4 Finthakkede skalotteløg (ca. 100 g) | |
200 g Grønne asparges i mundrette bidder | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Pynt
Strimlede spinatblade |
---|
Tilbehør
1 Citron (usprøjtet) i både | |
---|---|
240 g Groft flute |
Sådan gør du
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7956 kJ / 1902 kcal
Næringsindhold pr. 100g
336 kJ / 80 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 28,4 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 46,5 % | 9,2 g |
Fedt: | 25,1 % | 2,3 g |
Relateret video
Sådan klargør du asparges
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.