Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.
Opbevar dejrullen tildækket i køleskabet og bag småkager efterhånden, som de skal spises. Dejen kan opbevares ca. 2 uger i køleskabet.
Den ubagte dej kan fryses.
13139 kJ / 3140 kcal
1921 kJ / 459 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,1 g |
Protein: | 4,8 % | 5,4 g |
Kulhydrat: | 44,1 % | 49,8 g |
Fedt: | 51,1 % | 26,5 g |
150 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
---|---|
100 g
Koldt smør
|
|
75 g
Flormelis
|
|
1 spsk
Sammenpisket æg
|
100 g
Hvedemel
|
|
---|---|
100 g
Smør
|
|
75 g
Flormelis
|
|
50 g
Kakaopulver
|
|
3 tsk
Fintrevet appelsinskal (usprøjtet)
|
|
1 spsk
Sammenpisket æg
|