Sprød kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¼ kg kartofler

Hertil

  • 4 svinekoteletter
  • 1 liter groftrevne salatblade
  • 300 g forårsløg i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, lad dem køle af og skær dem i mindre stykker.

Bland fraiche, barbecuesauce, syltede agurker, rødløg, salt og peber sammen. Vend kartoflerne heri og lad dem stå tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Server kartoffelsalaten med salat og forårsløg sammen med en grillet eller stegt kotelet.

Tip

Hvis kartoffelsalaten virker for fast kan du vende en smule vand i den.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: