Sprød kartoffelsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

60+ min

Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¼ kg kartofler

Hertil

  • 4 svinekoteletter
  • 1 liter groftrevne salatblade
  • 300 g forårsløg i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, lad dem køle af og skær dem i mindre stykker.

Bland fraiche, barbecuesauce, syltede agurker, rødløg, salt og peber sammen. Vend kartoflerne heri og lad dem stå tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Server kartoffelsalaten med salat og forårsløg sammen med en grillet eller stegt kotelet.

Tip

Hvis kartoffelsalaten virker for fast kan du vende en smule vand i den.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 44 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: