Sprød kartoffelsalat
60+ min

Sprød kartoffelsalat

Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprød kartoffelsalat

Server koteletter med denne dejlige cremede kartoffelsalat - som et alternativ til sovs og kartofler.

Antal portioner
  • 1¼ kg kartofler

Hertil

  • 4 svinekoteletter
  • 1 liter groftrevne salatblade
  • 300 g forårsløg i mindre stykker

Fremgangsmåde:

Skræl kartoflerne og kog dem i letsaltet vand, lad dem køle af og skær dem i mindre stykker.

Bland fraiche, barbecuesauce, syltede agurker, rødløg, salt og peber sammen. Vend kartoflerne heri og lad dem stå tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Smag til.

Server kartoffelsalaten med salat og forårsløg sammen med en grillet eller stegt kotelet.

Tip

Hvis kartoffelsalaten virker for fast kan du vende en smule vand i den.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,5 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 35 %
  • Fedt: 44 %
Print