Sprød salat med granatæble og salatost
30 min
•

Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.
Ingredienser
1
Glaskål (ca. 300 g)
|
|
---|---|
3
Gulerødder (ca. 225 g)
|
|
175 g
Kerner fra granatæble (ca. 175)
|
|
100 g
Salatost i tern
|
Dressing
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
---|---|
1½ spsk
Jomfruolivenolie
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Mynteblade
|
---|
Sådan gør du
Dressing
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
2749 kJ / 657 kcal
Næringsindhold pr. 100g
323 kJ / 77 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,4 g |
Protein: | 12,9 % | 2,4 g |
Kulhydrat: | 26,8 % | 5,1 g |
Fedt: | 60,3 % | 5,3 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
