Sprød salat med granatæble og salatost
30 min
•
Dejlig knasende sur-sød-salt salat. Spis den til frokost med et stykke brød eller server den som tilbehør til et stykke kød eller fisk.
Ingredienser
|
1
Glaskål (ca. 300 g)
|
|
|---|---|
|
3
Gulerødder (ca. 225 g)
|
|
|
175 g
Kerner fra granatæble (ca. 175)
|
|
|
100 g
Salatost i tern
|
Dressing
|
2 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
|---|---|
|
1½ spsk
Jomfruolivenolie
|
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
|
Mynteblade
|
|---|
Sådan gør du
Dressing
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
324 kJ / 77 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 3,4 g |
| Protein: | 2,4 g |
| Fedt: | 5,3 g |
| Kulhydrat: | 5,1 g |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.