Sprøde fiskefrikadeller
45 min
Fryseegnet
•
Fiskefrikadellerne her er lavet med laks og broccoli og paneret i en krydderrasp, der gør dem dejlig sprøde. Super dejlige fiskefrikadeller med et lille tvist.
Ingredienser
|
200 g
Finthakket laksefilet
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
|
1
Æg
|
|
|
50 g
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
|
1 dl
Mælk
|
|
|
75 g
Grofthakket broccoli
|
|
|
1 spsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
100 g
Rasp
|
|
|---|---|
|
2 dl
Grofthakket bredbladet persille
|
|
25 g
Smør
|
|---|
Sådan gør du
Tips til opskriften
Vi ved, at det tit er de små ting, der gør forskellen i køkkenet. Derfor deler vi de tips, vi selv bruger, når vi laver mad og udvikler opskrifter.
Du kan skifte broccoli ud med andre grøntsager fx blomkål eller gulerod.
Løsfrys fiskefrikadellerne - så er det let at tø det antal op som du skal bruge. De optøede frikadeller smager godt både kolde og lune.
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
841 kJ / 201 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 2,4 g |
| Protein: | 10,6 g |
| Fedt: | 9,9 g |
| Kulhydrat: | 17,3 g |