Sprøde kanelsmåkager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(50 vurderinger)

60+ min

Nem småkagedej der røres sammen og sættes på bageplade med en ske - oplagt når der er børn med i køkkenet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

100 stk. pr. portion

Antal portioner

  • 2 æg
  • 10 g gær
  • 125 g blødt smør
  • 300 g sukker (ca. 3½ dl)
  • 300 g hvedemel (ca. 5 dl)
  • 1 tsk natron
  • 1 spsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt kardemomme

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør æggene sammen og opløs gæren heri. Pisk smør og sukker sammen til det smuldrer. Pisk æg og gær i lidt efter lidt til blandingen er let og luftig. Bland mel, natron, kanel og kardemomme sammen. Vend det i smørblandingen - drysset gennem en sigte. Sæt med 2 teskeer ca. 100 toppe - ca. 1 tsk pr. top - på plader med bagepapir. Der skal være plads omkring toppene som flyder ud. Bag kanelsmåkagerne øverst i ovnen.

Tips

I stedet for natron kan du bruge 2 tsk bagepulver. Kanelsmåkagerne kan gemmes i en kagedåse i ca. 1 uge. Du kan skifte stødt kanel og kardemomme ud med henholdsvis ingefær og nellike.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 14370 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,8 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag