Sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke og edamamebønner

10 min
Sprøde naanbrød med flødeost,  serrano skinke og edamamebønner

Indbydende sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke, bønner og hvidløgsspirer.

  • Arla
  • Opskrifter
  • Sprøde naanbrød med flødeost, serrano skinke og edamamebønner

Ingredienser

2 Naanbrød
100 g Pikant flødeost
4 skiver Serrano skinke
1 dl Optøede edamamebønner
½ dl Løgspirer
1 tsk Dukkah eller sorte sesamfrø

Sådan gør du

  • Rist naanbrødene og afkøl dem let.
  • Halver dem og smør dem med flødeost.
  • Fordel serrano skinke, halvdelen af bønnerne og spirer på brødene.
  • Læg brødene på en tallerken, server resten af bønnerne til og drys med dukkah.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

4638 kJ / 1109 kcal

Næringsindhold pr. 100g

950 kJ / 227 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 2,8 g
Protein: 15,7 % 8,8 g
Kulhydrat: 45,3 % 25,3 g
Fedt: 39 % 10 g

Om Arla Inspirationskøkken

Vi er syv madentusiaster, der står bag Arlas opskrifter. Vi elsker at lave mad og udvikle opskrifter, der gør det nemt at lave god mad derhjemme. Opskrifterne tester vi sammen i køkkenet – så vi ved, at de virker og smager godt.

Du finder os her på siden, på Instagram, TikTok – og snart i vores nye kogebog.

https://www.arla.dk/opskrifter/sprode-naanbrod-med-flodeost--serrano-skinke-og-edamamebonner/