Sprøde nachos med ost og pesto
15 min

Sprøde nachos med ost og pesto

Hurtig og nem snack - egner sig godt til ostebordet eller som velkomstanretning.
Bedømmelse (37 vurderinger)

Min bedømmelse:

Sprøde nachos med ost og pesto

Hurtig og nem snack - egner sig godt til ostebordet eller som velkomstanretning.

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g Riberhus® økologisk ML 24%
  • 30 tortillachips med salt
  • 1 dl basilikumpesto
  • 5 grofthakkede semidried tomatoes

Fremgangsmåde:

Skær osten ud i tynde trekanter. Fordel de sprøde nachos på nogle fade fordel ostestykkerne herpå. Vend pesto og tomater sammen og fordel fyldet på osten. Server straks.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 9840 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 71 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Protein: 16 %
Print