Sprøde nachos med ost og pesto - Opskrifter - Arla

Sprøde nachos med ost og pesto

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(46 vurderinger)

15 min

Hurtig og nem snack - egner sig godt til ostebordet eller som velkomstanretning.

Ingredienser

Opskriften gælder for 10 personer

  • 300 g Riberhus® økologisk ML 24%
  • 30 tortillachips med salt
  • 1 dl basilikumpesto
  • 5 grofthakkede semidried tomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær osten ud i tynde trekanter. Fordel de sprøde nachos på nogle fade fordel ostestykkerne herpå. Vend pesto og tomater sammen og fordel fyldet på osten. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9840 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 13 %
  • Fedt: 71 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: