Sprøde pastaskaller med flyvefiskerogn

Bedømmelse

(39 vurderinger)

30 min

Skøn som tapas, forret eller appetizer mens I venter på at gå til bords. Kan også laves med andet topping, fx. rejer eller grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

Sprøde pastaskaller - 24 stk.

  • 125 g friske lasagneplader
  • 25 g smør - smeltet
  • 100 g flyvefiskerogn, stenbidderrogn eller kaviar

Pynt

  • friske dildkviste

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk cremefraiche, citronskal, salt og citronpeber til en fast creme med en håndmixer. Stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Sprøde pastaskaller

Skær lasagnepladerne i 24 strimler (a ca. 3 x 6 cm). Fold alufolie til 2 lange, tynde ruller (ca. 3 cm i diameter). Læg alu-rullerne på en plade med bagepapir. Pensl pastastrimlerne med smør og læg dem over alu-rullerne, så de ligger som små både. Bag pastastykkerne midt i ovnen til de er gyldne. Lad pastaskallerne køle af på en bagerist.

Anret skallerne på et fad. Kom cremen i en sprøjtepose og fordel ca. 1 spsk i hver skal. Læg rognen på cremen og pynt med dild. Server straks.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.

Tip

Du kan også servere 3 skaller pr. person på en bund af lidt salat. Så er der forret til 8 personer.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,5 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 19 %
  • Fedt: 72 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Chardonnay Chablis, Frankrig

En klassisk hvidvin som chablis fungerer altid godt til de helt enkle lækkerier. Creme fraiche 38% gør, at det kan betale sig at flotte sig med en 1. cru eller grand cru Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til hummer