Sprøde pastaskaller med flyvefiskerogn
30 min
•
&format=webp)
Skøn som tapas, forret eller appetizer mens I venter på at gå til bords. Kan også laves med andet topping, fx. rejer eller grøntsager.
Ingredienser
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
Sprøde pastaskaller - 24 stk.
125 g
Friske lasagneplader
|
|
---|---|
25 g
Smør - smeltet
|
100 g
Flyvefiskerogn, stenbiderrogn eller kaviar
|
---|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Sådan gør du
Sprøde pastaskaller
Du kan også servere 3 skaller pr. person på en bund af lidt salat. Så er der forret til 8 personer. Pastaskaller kan erstattes af sprøde rugbrødschips.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5654 kJ / 1351 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1109 kJ / 265 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 7,5 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 11,3 % | 7,4 g |
Fedt: | 81,2 % | 24,3 g |
