Ca. 8 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan også servere 3 skaller pr. person på en bund af lidt salat. Så er der forret til 8 personer. Pastaskaller kan erstattes af sprøde rugbrødschips.
5654 kJ / 1351 kcal
1109 kJ / 265 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,5 g |
Protein: | 7,6 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 11,2 % | 7,3 g |
Fedt: | 81,2 % | 24,3 g |
¼ liter
Creme fraiche 38%
|
|
---|---|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
125 g
Friske lasagneplader
|
|
---|---|
25 g
Smør - smeltet
|
100 g
Flyvefiskerogn, stenbiderrogn eller kaviar
|
---|
Dildkviste
|
---|