Spyd med grillet ost
Grillspyd er en super lækker ting fra grillen. Grillspyd smager godt, ser flotte ud og så er de hurtige at grille - arbejdet ligger i forberedelsen. Her får du opskriften på spyd med grillet ost. Grillosten har den egenskab, at den bevarer formen, når den bliver varm. Det er en dejlig lidt salt ost, som har en sjov knirkende fornemmelse, når du spiser den. Spyd med grillet ost kan du servere for både kødspisere og vegetarer - så det er da nemt!
Ingredienser
Marinade
1 dl
Olivenolie
|
|
---|---|
2 tsk
Finthakket frisk timian
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
Spyd med grillet ost
1 pakke
Grillost
|
|
---|---|
1½
Peberfrugt i mundrette stykker, evt. rød, gul og grøn
|
|
1
Rødløg i mundrette stykker (ca. 75 g)
|
|
6
Bambusspyd - ca. 20 cm lange
|
Sådan gør du
Marinade
Spyd med grillet ost
Der er overskud af olie med krydderurter, da det drypper lidt af spyddene igen, når du pensler. Brug fx olien til en salatdressing eller til marinerede kartofler, som du servere til spyd med grillet ost. Du kan supplere med hvidløg i den krydrede olie.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7507 kJ / 1794 kcal
Næringsindhold pr. 100g
941 kJ / 225 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,9 % | 11 g |
Kulhydrat: | 4,6 % | 2,5 g |
Fedt: | 75,5 % | 19,2 g |
Lad en grill eller grillpande blive godt varm. Pensl osten med olie og grill den 1½-2 min. på hver side ved kraftig varme. Og vupti! Så er den klar til servering.