Squashpande med ærter og løg

Bedømmelse

(5 vurderinger)

30 min

Hakkebøffer med grøntsager, kartofler og teriyakisauce er smagfuld hverdagsmad på kun 30 minutter.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g hakket oksekød (ca. 6% fedt)
  • 25 g smør
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 5 forårsløg i korte stykker
  • 1 grøn squash i halve skiver
  • 200 g frosne ekstrafine ærter
  • 1½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 18% Madlavningsfløde 18%
  • 3 spsk teriyakisauce - japansk grill- og stegesauce
  • 1 dl vand
  • ¾ tsk groft salt
  • 2 tsk lys saucejævner

Tilbehør

  • 300 g tørret pasta eller 1 kg kogte kartofler

Sådan gør du

Sådan gør du

Form kødet til 12 små hakkebøffer. Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Brun bøfferne ca. 1 min. på hver side. Drys med salt og peber og steg bøfferne ved jævn varme i ca. 5 min. - vend dem af og til. Tag bøfferne op og hold dem varme. Lad resten af smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, squash og ærter i ca. 1 min. Rør fløde, teriyakisauce, vand og salt i panden og bring det i kog. Tag panden af varmen og rør saucejævner i. Lad grønsagssaucen koge i ca. 2 min. og smag til. Læg bøfferne ned i saucen og server straks.

Tip

I stedet for hakkebøffer kan man servere bøffer af svinemørbrad.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 30 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde:

Vin match

Cabernet sauvignon, merlot, cabernet franc, petit verdot Bordeaux, Frankrig

Klassisk rødvin fra Bordeaux fungerer godt til mellemkraftige retter med oksekød. Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til lam