Squashspaghetti med kødboller og citronhytteost
45 min
•
Skøn pastaret der både mætter og giver point på grøntsagskontoen - og så er den en fryd for øjet!
Ingredienser
Kødboller
|
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
|---|---|
|
150 g
Hytteost
|
|
|
1
Æg
|
|
|
3 spsk
Finvalsede havregryn
|
|
|
2
Store finthakkede fed hvidløg
|
|
|
1 tsk
Finthakket grøn chilipeber
|
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
|
1 tsk
Citronpeber
|
|
|
25 g
Smør
|
Squashspaghetti
|
2½ liter
Vand
|
|
|---|---|
|
2½ tsk
Groft salt
|
|
|
300 g
Tørret fuldkornsspaghetti
|
|
|
2
Grønne squash - evt. en gul og en grøn (ca. 800 g)
|
Citronhytteost
|
300 g
Hytteost
|
|
|---|---|
|
1 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
Pynt
|
Frisk basilikum
|
|---|
Sådan gør du
Kødboller
Squashspaghetti
Citronhytteost
Tip
Næringsindhold, pr 100 g
Energiindhold:
379 kJ / 91 kcal
Energifordeling
| Energi pr 100 g | |
|---|---|
| Fiber: | 1,6 g |
| Protein: | 8 g |
| Fedt: | 2,3 g |
| Kulhydrat: | 9,3 g |
Relateret video
Sådan koger du pasta
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.