Steaksalat med cremet dressing og brødcroutons

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

45 min

En lun salat med gode bøffer.

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 skiver brød uden skorpe
  • 1 tsk tørret oregano
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • 2 oksebøffer af oksefilet
  • ½ tsk havsalt, fx maldon
  • friskkværnet peber
  • ½ spsk olivenolie

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brødet i grove stykker, vend dem med oregano, spidskommen og havsalt og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Krydr bøfferne med salt og peber, brun dem i en varm pande med olie og læg dem i et ovnfast fad. Bag bøffer og brød midt i ovnen.

Kog panden af med vineddike, tilsæt bouillon og kog det ind til det halve. Tilsæt fløde og kog saucen igennem. Tilsæt fintsnittede forårsløg, salt og peber. Smag til og tag det af varmen. Anret salat og de udskårne grøntsager på fire tallerkener. Skær bøfferne i skiver og læg dem på salaten sammen med brødet. Dryp saucen over kødet og server straks.

Bagetid

Ca. 8 min. ved 225°.

Sådan steger du den perfekte bøf

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Sangiovese Chianti, Italien

Oregano har i dette tilfælde indlydelse på vinvalget, og drejer vinen over i retning af en rødvin fra Toscana, fx en chianti classico Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til thaimad