Stegt paneer med tomatsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

30 min

Nyklassisk dansk ret med masser af varme og smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx spaghetti

Tomatsalat

  • 2 spsk olivenolie
  • 225 g Karolines Køkken® Paneer ost 8% Paneer 20+
  • 5 tomater i grove tern (ca. 200 g)
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 250 g grønne asparges i skrå skiver
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • groftkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i 10-11 min., til den er mør uden at være blød.

Tomatsalat

Lad imens en pande blive godt varm, tilsæt olie og steg paneeren ved jævn varme ca. 2 min. på hver side - eller til den er gylden. Tag paneeren af panden. Kom tomater, rødløg, asparges, hvidløg og balsamico i panden og steg ved jævn varme i ca. 1 min.

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og kom den tilbage i gryden sammen med basilikum og grøntsager. Vend godt sammen og fordel det i et fad. Skær osten i tynde skiver og læg den på pastaen. Dryp osten med balsamico og olie, drys med salt og peber og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag