Stegt paneer med tomatsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

30 min

Nyklassisk dansk ret med masser af varme og smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx spaghetti

Tomatsalat

  • 2 spsk olivenolie
  • 225 g Karolines Køkken® Paneer ost 8% Paneer
  • 5 tomater i grove tern (ca. 200 g)
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 250 g grønne asparges i skrå skiver
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk flagesalt
  • groftkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en stor tykbundet gryde. Kog pastaen i 10-11 min., til den er mør uden at være blød.

Tomatsalat

Lad imens en pande blive godt varm, tilsæt olie og steg paneeren ved jævn varme ca. 2 min. på hver side - eller til den er gylden. Tag paneeren af panden. Kom tomater, rødløg, asparges, hvidløg og balsamico i panden og steg ved jævn varme i ca. 1 min.

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og kom den tilbage i gryden sammen med basilikum og grøntsager. Vend godt sammen og fordel det i et fad. Skær osten i tynde skiver og læg den på pastaen. Dryp osten med balsamico og olie, drys med salt og peber og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8700 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: